Börjar känna lukten av stallet

Det börjar kännas lite att det inte är så lång tid kvar på min utbildning – bara ett och ett halvt år nu! Jag börjar faktiskt bli lite nervös över att det är så pass kort tid kvar, speciellt med tanke på examensarbetet. Det börjar verkligen bli dags för mig att börja fundera på vad för slags examensarbete jag ska genomföra. Än så länge brinner det inte i knutarna, men jag tycker inte om att skjuta upp saker och ting till sista ögonblicket. Panikskrivande i sista minuten är ingenting för mig. Det är bara så stressigt samtidigt som resultatet blir därefter också – blaj, för det mesta!

Trots det så brukar jag trots det få godkänt för det mesta, fråga mig inte hur! För övrigt, visste ni att Pewdiepie läste industriell ekonomi? Det kom som en fullständig nyhet för mig men känns rätt så häftigt. I och för sig, han blev ju framgångsrik först när han hoppade av studierna, men ändå… nu är jag ingen jättefan av Pewdiepie, men ibland är han rolig. Speciellt gillar jag hans ”språkutmaningar” med hans italienska flickvän.

Annat som måste göras

Men det finns en massa andra saker som jag behöver göra, vid sidan av studier och festande. I själva verket har jag skurit ner en hel del på festandet och saknar det egentligen inte. Det känns som festande är någonting man fokuserar på under de första typ två åren som student, för att sedan bli lite allvarligare, kanske för att studierna blir mer krävande, eller så har man helt enkelt fått sitt lystmäte.

I stället för festande har jag börjat se över min lägenhet mer och mer. Risken finns ju att jag kommer att bo kvar här några år efter att studierna klarats av (det är en bra lägenhet och inte alls speciellt ”studentig”. Senaste projektet är badrummet där jag ska byta ut golvet. Ny klinker hittade jag hos Golvshop och det var så pass billigt att till och med en stackars fattig student som jag hade råd. Klinkers är beställt, nu gäller det bara att leja några kompisar för att hjälpa till att bryta upp det gamla golvet och lägga det nya!