Film- och pluggkväll med Anne och Frida

Idag kommer Frida över för att plugga med mig och Anne. Vi har alla valt inriktningen produktionsekonomi, och vi brukar hjälpas åt att plugga när vi kommer till extra svåra delar av utbildningen. Det är verkligen mycket att hålla reda på, och det känns skönt att man kan bolla med andra och få lite nya infallsvinklar. Vi har ett helt kapitel att gå igenom, och det kommer nog att ta sin tid, men vi räknar ändå med att hinna se en film också. Det blir förmodligen så att Frida sover över i bäddsoffan. Kvällar som den här är det väldigt praktiskt att ha en bäddsoffa.

Jag tänkte hinna med ett träningspass innan Frida kommer, men jag har av någon anledning lyckats tappa bort mina löparskor! De är verkligen spårlöst försvunna, och det enda stället jag skulle kunna tänka mig att jag glömt skorna på är på gymmet. Så det blir en tur dit först, och sedan förhoppningsvis en liten löparrunda. Annars får jag helt enkelt köra ett pass på gymmet istället.

I helgen ska jag åka hem och hälsa på mina föräldrar. Det känns alltid lite konstigt att åka hem, för man är på något vis så instängd i sin lilla bubbla här. Hemma fortsätter livet som vanligt, och alla vänner jag umgicks med förut hänger fortfarande på Stureplan och fortsätter att leva det liv jag har lämnat bakom mig. Det är svårt att hänga med, och jag passar inte riktigt in där längre, så jag har tappat väldigt mycket kontakt med mina gamla vänner. Men det ska bli roligt att träffa familjen i alla fall.

/Elin